Kom selv og se ......

Efterskolernes dag 29/9

Efterskolernes dag er søndag den 29. september 2024 kl. 13.00 - 17.00 Eleverne står helt klar til at tage imod dig og vise dig rundt på skolen, hvor du vil opleve alle linjefagene i fuld gang. Undervejs serveres lidt lækkert at spise, og til slut står vi klar til at svare på spørgsmål. Det er en god idé at afsætte mindst en time til jeres besøg. 

DER ER KUN ÉN MÅDE AT VÆLGE EFTERSKOLE PÅ

I virkeligheden er der kun én måde at finde din efterskole på.... Det er ved at komme på besøg. 

Du skal se skolen. Høre om fagene. Tale med eleverne. Møde lærerne. Smage maden - og fremfor alt mærke stemningen og følelsen. Du skal stille dig selv spørgsmålene: 

  • Er her rart og hyggeligt?
  • Føler jeg mig velkommen?
  • Kan jeg se mig selv til middag i spisesalen - eller i dagligstuen over et brætspil med de andre - eller i hallen om aftenen?

Linjefagene er naturligvis interessante - men husk også at tænke på alle de andre dele af et efterskoleår, der betyder noget.

På Osted har vi valgt at tilbyde mange forskellige linjefag og studieretninger. Vi synes nemlig, at forskellighed er godt. På den måde kan du være sikker på, at du både møder nogen, der ligner dig lidt - og nogen, der er helt anderledes.

Det synes vi er ret godt!

Det vil være dejligt, hvis I tilmelder jer til arrangementet her.

Læs mere om ledige pladser på de kommende årgange her.

Linjefagene er naturligvis interessante, men husk også at tænke på alle de andre dele af et efterskoleår, der betyder noget. I kan høre mere om det hele på Efterskolernes Dag.

 

Hvornår hører I fra os?

Erfaringen viser, at vi får meget travlt i dagene efter Efterskolernes Dag. Derfor beder vi jer have tålmodighed med vores besvarelser på jeres tilmeldinger. Vi forventer at være ajour med tilmeldingerne senest den 11. oktober 2024.

Modtager I ikke en automatisk bekræftelse fra os søndag på jeres tilmelding, vil I modtage bekræftelsen om mandagen. Systemet kan pga. overbelastning blive forsinket med den automatiske bekræftelse. 

PÅ GENSYN TIL EN RIGTIG DEJLIG DAG.