Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Inden du søger om at blive elev på Osted Efterskole, vil vi rigtig gerne invitere dig på besøg, hvor du og familien kan få en rundvisning og høre mere om skolen.

Derudover vil elever og lærere fortælle mere om livet på Osted Efterskole og vi giver også en kop kaffe.

Næste rundvisning er onsdag, den 26. august 2020 kl. 18.00 - 19.30.  (IKKE FLERE TILMELDINGER TIL DENNE AFTEN DESVÆRRE - ALT BOOKET)

Du må meget gerne udfylde nedenstående tilmeldingsblanket, hvis du ønsker at få en rundvisning. Lige nu henstiller vi til, at der max kommer 3 personer fra hver familie p.g.a. Covid19. Skriv hvilken dag, du ønsker at komme nedenfor i formularen.

Endelig glæder vi os også til at møde jer til

Efterskolernes dag søndag den 27. september kl. 13.00 - 17.00

På efterskolernes dag har vi gang i alle vores linjefag. Kom og oplev, hvad der sker til gourmet, musik, film, global og kunst. Hør om vores 3 forskellige 10. klasser (cambridge, projekt10 eller almindelig 10. kl.) Du vil møde alle skolens lærere og de nuværende elever. Se vores dejlige lokaler, smag den gode mad og mærk den fantastiske stemning! Til efterskolernes dag skal I normalt ikke tilmelde jer, men lige præcis i år, vil det være rigtig dejligt, hvis I tilmelder jer nedenfor, så vi har et overblik over, hvor mange der kommer. Alt afhængig af de regler regeringen melder ud, kan måden vi afvikler dagen på ændres. Derfor vil det være rigtig godt, hvis vi har en mailadresse vi kan skrive til.

Har du spørgsmål til tilmelding eller rundvisning, er du velkommen til at ringe til os. Vores telefoner er åbne mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12-12.30). Vi træffes på Tlf. 4642 2323.

Efter kl.15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Elev