Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Inden du søger om at blive elev på Osted Efterskole, vil vi rigtig gerne invitere dig på besøg, hvor du og familien kan få en rundvisning og høre mere om skolen.

Derudover vil elever og lærere fortælle mere om livet på Osted Efterskole og vi giver også en kop kaffe.

Du kan tilmelde dig til en rundvisning nederst på siden her. Lige nu henstiller vi til, at der max kommer 3 personer fra hver familie p.g.a. Covid19. Der er flere rundvisningsdatoer at vælge imellem. Hvis du synes, at der er lidt for længe til, så kan du også se vores virtuelle rundvisning som du kan finde på vores  Facebook side - lagt op den 27. september 2020.

Har du spørgsmål til tilmelding eller rundvisning, er du velkommen til at ringe til os. Vores telefoner er åbne mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12.30 -13.00). Vi træffes på Tlf. 4642 2323.

Efter kl.15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Kunne du tænke dig at få en rundvisning på Osted Efterskole? Meld dig på en af følgende datoer: