Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Inden du søger om at blive elev på Osted Efterskole, vil vi rigtig gerne invitere dig på besøg, hvor du og familien kan få en rundvisning og høre mere om skolen.

Derudover vil elever og lærere fortælle mere om livet på Osted Efterskole og vi giver også en kop kaffe.

Normalt holder vi rundvisningsaften én gang om måneden, men på grund af corona situationen har vi endnu ikke fastsat en ny dato. Vi håber, at vi får mulighed for at invitere dig til rundvisning en aften i juni måned.

Du må meget gerne udfylde nedenstående tilmeldingsblanket, hvis du ønsker at blive kontaktet af os på mail efter den 8. juni 2020, hvor vi forhåbentlig får lov at samles mere end 10 personer.

Har du spørgsmål til tilmelding eller rundvisning, er du velkommen til at ringe til os. Vores telefoner er åbne mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12-12.30). Vi træffes på Tlf. 4642 2323.

Efter kl.15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Elev