Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Vi glæder os til at få besøg af jer og vi vil løbende sætte nye datoer ind på vores hjemmeside (se nederst på siden). Skoleårets sidste rundvisningsaften er onsdag den 17. april. Herefter holder vi en pause med rundvisninger indtil Efterskolernes Dag søndag den 29. september 2024.

Kan I ikke vente med at besøge os, kan I også kigge med på den virtuelle rundvisning fra 27. september 2020: https://www.facebook.com/ostedefter/videos/1232726217079801

Inden I tilmelder jer til et besøg hos os, har I mulighed for at se, om vi har en ledig plads til det ønskede skoleår, linjefag m.v. Dette kan I se på Efterskoleforeningens hjemmeside her.

Status over ledige pladser/ventelister:

Skoleåret 2024/25

Generelt: Vi har en meget lang venteliste til gourmet og kunst for både piger/drenge og 9./10. kl.

10. klasse type: Den almindelige 10. kl. er mere end fyldt op og Cambridge klassen har lige nået sit max, så når vi får mulighed for at tilbyde elever på ventelisten en plads, bliver det elever, der ønsker at gå i projekt10- klassen.

10. kl.: På linjerne global, musik, film og sport er der lang venteliste for piger, men en lidt kortere venteliste for drenge.

9. kl.: På linjerne global, musik, film og sport er der en kortere venteliste til både piger og drenge.

Skoleåret 2025/26

10. klasse type: Den almindelige 10. kl. er mere end fyldt op og Cambridge klassen har lige nået sit max, så når vi får mulighed for at tilbyde elever på ventelisten en plads, bliver det elever, der ønsker at gå i projekt10- klassen.

9. kl.: På linjerne global, musik, film og sport er der få ledige drengepladser.

Skoleåret 2026/27

10. klasse type: Den almindelige 10. kl. er for både drenge og piger mere end fyldt op, så når vi får mulighed for at tilbyde elever en plads, bliver det elever, der ønsker at gå i Cambridge klassen eller projekt10- klassen.

10. kl.: På linjerne global, musik, film og sport er der venteliste for piger, men ledige pladser for drenge. Det er dog vigtigt, at drengene vælger enten Cambridge eller projekt10-klassen for at få en plads.

9. kl.: På linjerne global, musik, film og sport er der ledige pladser til både drenge og piger.

Skoleåret 2027/28 og fremefter

Vi har plads på alle linjer.

Har I spørgsmål til tilmelding eller rundvisning, er I velkomne til at ringe til os. Vores telefoner er åbne mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12.30 -13.00). Vi træffes på Tlf. 4642 2323.

Efter kl.15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde jer!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Kunne du tænke dig at få en rundvisning på Osted Efterskole? Meld dig på en af følgende datoer: