Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Inden du søger om at blive elev på Osted Efterskole, vil vi rigtig gerne invitere dig på besøg, hvor du og familien kan få en rundvisning og høre mere om skolen.

Næste rundvisning er onsdag den 8. januar 2020 fra kl. 18.00 - 21.00, hvor vi har "Efterskolernes Aften". I behøver ikke at tilmelde jer, men det vil være dejligt, hvis I vil bruge 2 minutter herpå, så vi har et overblik over, hvor mange, der har lyst til at besøge os denne aften.

Denne aften er en særlig rundvisningsaften, da vi vil have gang i aktiviteter på vores linjefag: musik, film, global, kunst og gourmet.

Derudover vil elever og lærere fortælle mere om livet på Osted Efterskole og vi giver også en kop kaffe.

Hvis ikke du har mulighed for at deltage i Efterskolernes Aften, så er du velkommen til at tilmelde dig næste rundvisning, der afholdes tirsdag den 25. februar 2020 kl. 18.00.

Udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig.

Har I spørgsmål til tilmelding eller rundvisning, er I velkommen til at ringe til os. Vores telefoner er åbne mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12-12.30).
Efter kl.15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Elev