Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Vi er glade for, at vi har fået vores elever tilbage på skolen igen efter flere måneders nedlukning. Vi har nu endelig fået lov til at afholde rundvisninger for kommende elever - men kun i små hold.

For at flest mulige kan få besøgt os i indeværende skoleår, beder vi om, at eleven kun kommer med én forældre til rundvisningen. På den måde kan vi nå at få besøg af lidt flere. I er altid velkommen til at komme på besøg igen i det nye skoleår med begge jeres forældre - f.eks til efterskolernes dag. Vi beder jer møde op med mundbind og bære dette, når I går rundt på skolen. Endelig beder vi jer være testet inden for de sidste 72 timer, medmindre I er færdigvaccineret eller har været positive inden for de sidste 14-180 dage.

Kan I ikke vente med at besøge os, er I velkommen til at kigge med på den virtuelle rundvisning fra 27. september 2020: https://www.facebook.com/ostedefter/videos/1232726217079801

Når I besøger os, vil elever og lærere fortælle mere om livet på Osted Efterskole og I vil få en rundvisning af hele skolen. Vi byder på kaffe og gode kager.

Har I spørgsmål til tilmelding eller rundvisning, er I velkommen til at ringe til os. Vores telefoner er åbne mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12.30 -13.00). Vi træffes på Tlf. 4642 2323.

Efter kl.15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Kunne du tænke dig at få en rundvisning på Osted Efterskole? Meld dig på en af følgende datoer: