Rundvisning på Osted Efterskole

Besøg os

Inden du søger om at blive elev på Osted Efterskole, vil vi rigtig gerne invitere dig på besøg, hvor du og familien kan få en rundvisning og høre mere om skolen.
Netop i september har vi åbent hus på Efterskolernes Dag, hvor vi opfordrer alle til at komme og besøge os.

Skulle du være forhindret denne vigtige dag, vil vi gerne invitere dig på et andet besøg, hvor du og familien kan få en rundvisning og høre mere om skolen. På en rundvisning vil elever og lærere fortælle mere om livet på Osted Efterskole. Vi giver også en kop kaffe. En rundvisning varer cirka 1-1,5 time.

Vi har planlagt følgede aften, hvor man kan melde sig til en uforpligtende rundvisning.

• Tirsdag 17. oktober 2019 kl. 18.00

Udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig.

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 8 – 15 (middagslukket kl. 12-12.30).
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til vagttelefonen. Svarer vi ikke første gang, er det fordi vi er sammen med eleverne – så prøv bare igen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til uforpligtende rundvisning

Elev