Det bedste år i dit liv

Bliv elev

Overvejer du et år på efterskole? Så er Osted måske et godt sted for dig. 

Et efterskoleophold gør rigtig meget ved dig. Selvfølgelig lærer du en masse i fagene - både i de boglige fag, i valgfag og linjefag. Men du lærer også dig selv at kende på en anden måde. Udvikling sker nemlig, når man bliver udfordret. Du møder nye mennesker. Nye fag. Anderledes mad. Nye opgaver. Kort sagt så kommer du ud for lidt af hvert, og det udvikler dig som menneske. 

Det hele sker i trygge og rare rammer. På Osted Efterskole bliver du en del af et varmt og stærkt fællesskab, hvor alle spiller en vigtig rolle. Vi er sammen, når vi spiser, når vi hygger os, når vi gør rent... ja kort sagt hele dagen.

Vi vil gerne lave højskole for vores efterskoleelever. Det betyder, at vi gerne vil give dig en hel masse med i "rygsækken", som du kan tage med ud i livet. Fagligt. Personligt. Socialt. 

Så hvis du er klar til at udfordre dig selv - så glæder vi os til at byde dig velkommen som elev på skolen. 

Hør eleverne fortælle

De bedste til at fortælle om Osted Efterskole - -  det er jo eleverne. Du kan møde fem af dem her. 

SÅDAN BLIVER DU ELEV

Overvejer du at blive elev på Osted Efterskole, så begynd med et besøg sammen med dine forældre. Der vil I få en rundvisning på skolen og mulighed for at stille spørgsmål. Er det noget for dig, så tilmelder I jer her på hjemmesiden på dette link:  

 

Besøg os

Kunne du tænke dig en rundvisning?

Læs mere her.