Sagt om Osted Efterskole

Forældre fortæller

Vores tvillinger på 17 er enige: Osted Efterskole 2018/19 har været det mest fantastiske år i deres liv både socialt og fagligt.

Det skyldes at lærerne, personalet, ledelsen og rammerne har været den bedste version af, hvad man drømmer om at møde på en efterskole: Gennemgående tårnhøjt fagligt niveau og begavet undervisning, varme, omsorgsfuldhed og glødende engagement fra alle sider, i det store og det små og en meget klar linje for hvad skolen har af værdier og regler, så ingen er i tvivl.

En forstander og en efterskoleleder og en fantastisk flok medarbejdere, som har formået at løfte skolen til noget ganske særligt ved at sætte fællesskabet i centrum og få det bedste frem i de unge og samtidig sikre en faglighed langt ud over det sædvanlige. Og så er der lige maden som også fortjener 5 stjerner. Meget vigtigt. Tak Claus, Mette og Lasse!  Alle burde have chancen for 1 år på Osted. 

Bedste hilsner Ida Weidner (mor til Magnus og Laura)

_________________________________________________________________________

Vil lige sige jer- og de dejlige lærere på Osted Efterskole tak for en meget, meget fin opstart på vores børns efterskole ophold. Min datter har fortalt non-stop, hele weekenden om alt hvad der er sket. Og selvom det ikke er nemt at starte på noget nyt så er hun allerede vokset og har fået nye spændende og skønne venskaber. Det er en kæmpe gave. I skal vide at det er meget trygt som forældre, at der er så meget styr på tingene på Osted Efterskole og man kan mærke fællesskabets betydning i alt hvad der sker på skolen. Tak fordi i så tydeligt sætter rammerne for det fedeste skoleår. Tak for musik, og sang og fællesskab .
De allerbedste hilsner Ellen (mor til elev i skoleåret 2019/2020)