Information om skoleåret 2024/2025

Velkommen til Osted Efterskole

Her kan du læse mere om det kommende skoleår. Vi gør naturligvis alt, hvad vi kan, for at du kan være godt forberedt til det kommende skoleår. Vi glæder os rigtig meget til at se dig og alle de andre. Har du spørgsmål, som du ikke får svar på her på siden, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe og skrive til skolen.

HUSK NYE ELEVERS AFTEN DEN 15. MAJ 2024 kl. 18.00. Vi glæder os til at se jer. :)

Praktiske oplysninger

I folderen "Praktiske informationer" har vi samlet alle de oplysninger, som du har brug for inden skolestart. Her finder du bl.a. en pakkeliste. Vi sender den på mail til dine forældre, men den kan også downloades her.

Hvis du er ordineret medicin, beder vi dig udfylde et medicinkort og medbringe dette til skolestart.

Vores årskalender for 2024/25 er ved at være på plads. Der kan dog stadig ske enkelte ændringer inden skolestart. I årskalenderen finder du alle vigtige datoer for det kommende skoleår – skoleweekends, særlige arrangementer, rejse, ferier og forlængede weekends. Alle familier får en kalender med hjem til Nye Elevers Aften den 15. maj, men kalenderen kan også findes her.

Vi glæder os meget til at se jer søndag, den 11. august 2024.

Skoleåret slutter lørdag den 28. juni 2025 og skolen har efterårsferie i uge 42 og vinterferie i uge 8..

VIGGO: Intranet for elever og forældre

Vi bruger systemet VIGGO som intranet til kommunikation mellem skole og hjem. Det betyder, at nyheder fra skolen og skriftlig kommunikation med skolens kontor og lærere foregår over VIGGO. Systemet er sikkert og lever op til kravene i EUs persondataforordning. Forud for første skoledag modtager alle forældre information om log-in pr. mail. Herefter vil kommunikation fra skolen køre over VIGGO. Når man har modtaget login-oplysninger, kan man komme på systemet her.

VIGGO minder lidt om folkeskolens system AULA. Forældrene kan dog ikke følge med i lektier og skema, som man kender det fra grundskolen.

Eleverne introduceres til VIGGO, når de er startet på skolen.

Instrumental- og soloundervisning

Mange elever dygtiggør sig i løbet af året på et eller flere instrumenter eller sang gennem eneundervisning med musikunderviser.

Efterskolen har dygtige musikundervisere tilknyttet, og vi koordinerer sololektioner i sang og de mest almindelige instrumenter – og undersøger gerne, om vi kan finde en lærer, hvis du har et særligt instrument, du gerne vil undervises i. Undervisningen foregår på skolen. Lektionerne er ikke inkluderet i skolepengene, men betales særskilt. Tilmelding hertil vil fremgå her på siden, når vi kommer lidt tættere på skolestart.