Ud i verden

Rejser og lejrskole

I løbet af året tager vi på store og små ture og udlandsrejse. Det gør vi for at styrke både de store og små fællesskaber. For at udfordre os selv og vokse både socialt og personligt.  Det er en stor sejr, når man pludselig kører ned ad pisten for fuld fart, når man få timer forinden næsten ikke turde tage skiene på. Så vokser man og finder ud af, at man kan mere end man selv tror - og meget mere, end ens mor tror. Derfor er Osted Efterskole også en rejseefterskole.

Betalingen for lejrskoler og ture er inkluderet i skolepengene (der er dog betaling for Global Iværksætter-linjens rejse til Malawi).
Læs mere her om de enkelte rejser og ture: 

Introtur

Vi har allerede efter nogle få uger en introtur, hvor vi rystes sammen på en anden måde. Vi cykler eller vandrer til et overnatningssted, hvor vi fx sover i telt, laver konkurrencer og teambuilding og hygger os omkring lejrbålet.

Vinterlejrskole

Vi har også en stor fælles vinterlejrskole. Alpint, langrend, bål i sneen, varm kakao, monsterkælk, aftenunderholdning, snemand ….. Der er ikke noget bedre end at stå på ski sammen - også hvis man aldrig har prøvet det før. Det overgås kun af, når man om aftenen sidder foran pejsen med vennerne og masser af varm kakao.

Minilejr

Når de skriftlige prøver er overstået tager vi afsted på tur i mindre hold. To lærere og en flok elever. Det kan være kano, vandre, cykel eller city-experience.

Afrika

Vores linjefag, Global Iværksætter, rejser til Afrika. Nærmere bestemt til Malawi, som er et af Afrikas fattigste, men også smukkeste lande. Læs mere her.