Elev på Osted Efterskole

Send ansøgning

Inden du søger om at blive elev på Osted Efterskole, skal du have besøgt vores skole. Læs mere om vores rundvisninger og hvordan du booker en aftale her.

Når du har besøgt os, og vi har bekræftet over for dig, at du har en endelig plads, vil vi fremsende opkrævning på et indmeldelsesgebyr på 1500 kr.

Vi vil herefter indkalde dig til en velkomstsamtale. Dette sker på en hverdagsaften i november/december måned året før du starter. 

 

Ansøgningsskemaet består af flere faner, der skal udfyldes. På sidste fane kan du sende ansøgningen ind.  Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Der er p.t. lukket for yderligere tilmeldinger til skoleåret 2023/24 til 10. kl. til drenge/piger. Der er venteliste til 9. kl. piger og et par enkelte ledige drengepladser til 9. kl. 

Vi har venteliste til alle linjer og årgange til 2024/25 - med undtagelse af drenge til 9. kl. Her er der et par enkelte pladser. 

Skoleåret 2023/24

Skoleråret 2024/25

Skoleråret 2025/26

Skoleåret 2026/27

Skemaet udfyldes og behandles til planlægningen af skoleåret og vil blive behandlet af skolen under hensyn til gældende lovgivning om persondatabeskyttelse