Elev på Osted Efterskole

Send ansøgning

Corona har gjort det svært at få lov til at besøge os. Du må derfor gerne tilmelde dig inden du har besøgt skolen. Hvis du sender en tilmelding, vil vi bekræfte, at vi har reserveret en plads til dig, indtil du har haft lejlighed til at besøge os, eller også får du besked om, at vi har skrevet dig på ventelisten, hvis din ønskede linje/årgang er optaget. Din plads kan først endelig bekræftes, når du har haft mulighed for at besøge skolen. Vi har åbnet op for mindre rundvisningsaftener i juni måned her.

Det er meget vigtigt, at du besøger os, så du kan mærke efter, om Osted Efterskole er den rigtige skole for dig. Hvis ikke du kan vente med at komme på besøg, så kig gerne med på vores virtuelle rundvisning vi lavede den 27. september 2020:

Hvis du synes, at skolen er den helt rigtige efterskole for dig, så klik på det skoleår, du gerne vil være elev. I ansøgningsskemaet skal du udfylde, hvornår du har besøgt os eller om du har reserveret tid til en rundvisning.

Vi gør dog opmærksom på, at det ikke længere er muligt at tilmelde sig skoleåret 2021/22, da elevholdet er fuldt optaget, ligesom vi har rigtig mange skrevet op på vores venteliste - både drenge og piger.

Når du har besøgt os, og vi har bekræftet over for dig, at du har en endelig plads, vil vi fremsende opkrævning på et indmeldelsesgebyr på 1000 kr.

Vi vil herefter indkalde dig til en velkomstsamtale. Dette sker som regel to gange om året i oktober/november og eventuelt igen i januar/februar måned.

Ansøgningsskemaet består af flere faner, der skal udfyldes. På sidste fane kan du sende ansøgningen ind.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Skoleåret 2022/23

Skoleåret 2023/24

Skoleråret 2024/25

Skemaet udfyldes og behandles til planlægningen af skoleåret og vil blive behandlet af skolen under hensyn til gældende lovgivning om persondatabeskyttelse