Elev på Osted Efterskole

Send ansøgning

Du må gerne tilmelde dig inden du har besøgt skolen. Men det er vigtigt, at du ikke tilmelder dig uden at have booket en rundvisningstid, da det er vigtigt, at du besøger os og mærker efter, om Osted Efterskole er den rigtige skole for dig. Hvis du synes, at skolen er den helt rigtige efterskole for dig, så klik på det skoleår, du gerne vil være elev. I ansøgningsskemaet skal du udfylde, hvornår du har besøgt os eller hvornår du har reserveret tid til en rundvisning.

Når vi har modtaget din ansøgning, skriver vi til dig, om der er plads på den ønskede linje. Er der plads, vil vi fremsende opkrævning på et indmeldelsesgebyr på 1000 kr.

Vi vil herefter indkalde dig til en velkomstsamtale. Dette sker som regel to gange om året i oktober/november og eventuelt igen i januar/februar måned.

Ansøgningsskemaet består af flere faner, der skal udfyldes. På sidste fane kan du sende ansøgningen ind.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Skoleåret 2021/22

Skoleåret 2022/23

Skoleåret 2023/24

Skemaet udfyldes og behandles til planlægningen af skoleåret og vil blive behandlet af skolen under hensyn til gældende lovgivning om persondatabeskyttelse