Instrumentalundervisning

Tilbud om soloundervisning

Mange elever dygtiggør sig i løbet af året på et eller flere instrumenter eller sang gennem eneundervisning med musikunderviser.

Efterskolen har dygtige musikundervisere tilknyttet, og vi koordinerer sololektioner i sang og de mest almindelige instrumenter – og undersøger gerne, om vi kan finde en lærer, hvis du har et særligt instrument, du gerne vil undervises i. Undervisningen foregår på skolen. Lektionerne er ikke inkluderet i skolepengene, men betales særskilt.

Instrumentalundervisning og solosang

Undervisningen tilbydes som udgangspunkt i: Klaver, Guitar, Bas, Trommer, Solosang

(Bemærk at vi har guitarundervisning på hold som valgfag. Dette tilbud er inkluderet i skolepengene)

Vilkår for undervisningen

Tilmelder man sig undervisning, vil eleven modtage 12 lektioner a 25 min. hen over skoleåret. Det er vores erfaring, at det er et passende antal lektioner ved siden af al det andet, der sker på efterskolen.

Undervisningen ligger på hverdage eftermiddag og aften efter kl. 16.30 og foregår på skolen.

Tilbuddet er ikke dækket af skolepengene. Egenbetaling opkræves særskilt af skolens kontor. En lektion koster i skoleåret 2020/2021 170 kr. Den samlede pris er dermed 170 kr. x 12 lektioner: 2040 kr.

Tilmelding herunder er bindende for 12 lektioner. Hvis underviseren må melde afbud, flyttes lektionen til andet tidspunkt. Hvis eleven melder afbud eller glemmer aftale, erstattes lektionen ikke. Afbud meldes senest en uge i forvejen.

Det er muligt at tilmelde sig frem til den 10. august, men af hensyn til planlægning vil vi helst have tilmelding inden sommerferien. 

Tilmelding

Tilmelding sker på mail til lc@ofe.dk