Efterskole i weekenden

Weekend

Weekenderne er virkelig vigtige, og vi har rigtig mange elever, der bliver på skolen i weekenderne. Her er der tid til at lære hinanden at kende og styrke fællesskabet på nye måder. Eleverne har mulighed for at knytte nye venskaber, når hverdagens konstellationer ikke er mulige, fordi nogle er hjemme og andre på skolen. Her er der også god tid til at være sammen med de voksne, der har tilsynet. Det giver anledning til mange gode samtaler.

Weekendlærerne sørger for et program. Hvis der ikke foregår andet end søvn, netflix og computerspil bliver det kedeligt. En god efterskole sørger derfor for, at der er fælles aktiviteter i weekenden, som eleverne skal deltage i. Det understøtter nemlig også relationsdannelsen på tværs. Altså samtidig med at der er lidt mere tid til at sove og slappe af. Køkkenet kender også weekendernes værdi og sørger for brunch eller andet lækkert.

Som eksemper på weekendaktiviteter kan nævnes: Harry Potter weekend - søskendeweekend (med besøg af små søskende) - Creative minds - Huleweekend - Wellnessweekend osv.