Hvem er vi?

Om skolen

Osted Efterskole er en bred almen efterskole. Vi tilbyder mange forskellige linjefag. Det betyder, at vores elever møder andre unge, der er forskellige fra dem selv. Det synes vi faktisk er godt.

Skolen er en 100 år gammel grundtvig/koldsk efterskole. Men samtidig er skolen helt ny, fordi vi hele tiden udvikler os og hvert år modtager mere end 100 nye unge, som er med til at præge skolen. Vi er mere end 20 engagerede medarbejdere, som hver dag gør vores yderste for at skabe en fantastisk skole med faglighed, oplevelser og fællesskab.

Vi ligger lige midt på Sjælland - kort fra København. Vi har lækre og indbydende bygninger, masser af faglokaler og store udenomsarealer med egen skov, sø og boldbaner.

Vi tilbyder en undervisning med høj faglighed i både boglige og praktisk/musiske fag. Skolen har et internationalt sigte, som bl.a. kommer til udtryk i vores Cambridge 10. klasse og i skolens linjefag ”Global Iværksætter”, der er etableret i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

Om at gå på Osted Efterskole

Youtube Video