Kom selv og se ......

Efterskolernes Aften 11. januar 2023

I virkeligheden er der kun én måde at finde din efterskole på.... Det er ved at komme på besøg.

Du skal se skolen. Høre om fagene. Tale med eleverne. Møde lærerne. Smage maden - og fremfor alt mærke stemningen og følelsen. Du skal stille dig selv spørgsmålene:

• Er her rart og hyggeligt?
  • Føler jeg mig velkommen?
  • Kan jeg se mig selv til middag i spisesalen - eller i dagligstuen over et brætspil med de andre - eller i hallen om aftenen?

Linjefagene er naturligvis interessante - men husk også at tænke på alle de andre dele af et efterskoleår, der betyder noget.

På Osted har vi valgt at tilbyde mange forskellige linjefag og studieretninger. Vi synes nemlig, at forskellighed er godt. På den måde kan du være sikker på, at du både møder nogen, der ligner dig lidt - og nogen, der er helt anderledes.

Det synes vi er ret godt!

Efterskolernes aften er onsdag den 11.  januar  2023 kl. 18-21. Eleverne står helt klar til at tage imod dig og vise dig rundt på skolen. Undervejs serveres lidt lækkert at spise, og til slut står vi klar til at svare på spørgsmål.

Bemærk, at vi har venteliste til flere linjefag og årgange. Du kan læse mere om status på de enkelte årgange/ventelister her og på Efterskoleforeningens hjemmeside kan du se den overordnede oversigt over ledige pladser her.

Rent praktisk vil vi meget gerne, at I tilmelder jer til Efterskolernes Aften. Aftenen afholdes som et åbent hus, så vi beder jer blot komme i tidsrummet kl. 18.00 - 21.00. Afsæt gerne mindst 1 time til besøget. For tilmelding tryk her: