Ledige jobs

Efterskolelærere med indblik og udsyn

Osted Efterskole er i en spændende udviklingsproces, hvor det internationale og globale samarbejde kommer endnu mere i fokus.
Derfor søger vi to nye efterskolelærere med tiltrædelse pr. 1. august 2018.

Om stillingerne

Vores nye lærere skal kunne undervise i ét eller flere af de almindelige skolefag: dansk, matematik, engelsk, tysk, fysik/kemi. Stillingerne retter sig desuden mod tre nye tiltag i skolens fagudbud.

  • Cambridge 10. klasse: Undervisning på højt fagligt niveau i ”English – Second Language”, ”Global Perspectives” og ”German - Foreign Language”. Undervisningen foregår på engelsk.

  • Linjefaget ”Global Iværksætter”: udbydes i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og omfatter arbejde med globale problemstillinger samt en rejse til Malawi, hvor vi skal arbejde med på et lokalt projekt.

  • Projekt 10: Anderledes 10. skoleår – tværfagligt, spændende og projektorienteret.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du også kan byde ind i fagområder som kunst, musik, film & foto, friluftsliv, dans, sløjd, drama, idræt og gastronomi …. eller noget helt andet, du kan berige os med. Kan du spille til morgensang på vores flygel er det et ekstra plus.

Stillingerne er fuldtidsstillinger og de omfatter endvidere de med efterskolen forbundne opgaver som arrangementer samt aften- og weekendtilsyn. Der er mulighed for tjenestebolig.

Om dig

Vi forventer, at du har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre og brænder for samværet med unge. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole

Osted Efterskole er en bred, almen, grundtvig/koldsk efterskole, hvor Højskolesangbogen, dannelsen, det musiske og kreative samt den høje faglighed fylder dagligdagen med fællesskab, indsigt og udsyn.

Skolen er en kombineret skole med både en friskole og en børnehave tilknyttet. Skolen har til huse i rummelige og flotte lokaler og har unikke udearealer med egen skov og sø. Vi har netop bygget ”Naturværket”, hvor der er plads til udendørs undervisning og friluftsliv.

Osted Efterskole har ca. 100 elever. Skolen ligger i Osted med gode busforbindelser til stationsbyerne Roskilde, Viby Sj. og Lejre.

Du kan læse mere om os på www.ostedefterskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Gaarde Lambach på 2230 3535.

Ansøgninger mrk. ”efterskolelærer” med relevante bilag og udtalelser skal fremsendes elektronisk til job@ofe.dk senest mandag den 2. april 2018.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.