Verdens bedste job

Efterskolelærer med indsigt og udsyn

To af vores dygtige lærere har fået orlov til at rejse verden tynd, og vi udvider samtidig lærerstaben. Derfor søger vi tre nye efterskolelærere med tiltrædelse pr. 1. august 2022. To årsvikariater samt én fast stilling.

Om stillingerne
Vi søger lærere med et stærkt fagligt fundament, åbne arme og bankende hjerte. Lige så vigtigt er det, at vi får fat i de rigtige mennesker, der har lyst til at være en del af det gode kollegiale fællesskab, der er på efterskolens lærerværelse.  Vi skal have dækket et eller flere af nedenstående fag, hvor særligt matematik er et behov.

• Bogligt: ét eller flere af de prøveforberedende fag: matematik, engelsk, tysk, fysik/kemi/naturfag, fransk
  • Linjefaget ”Global Iværksætter”: videreudvikling af linjefaget, som udbydes i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Linjefaget har en aktivistisk tilgang til mellemfolkelig forståelse og omfatter drift af en genbrugsbutik samt en rejse til 3. verden, hvor vi skal arbejde med på et lokalt projekt.

Vi hører meget gerne fra ansøgere der, ud over det nævnte, kan byde ind i fagområder som kunst, musik, dans, keramik, drama, idræt og gastronomi …. eller noget helt andet, du kan berige os med. Kan du spille til morgensang på vores flygel er det et ekstra plus.

Stillingerne er som udgangspunkt fuldtidsstillinger, og de omfatter endvidere de med efterskolen forbundne opgaver som aften- og weekendtilsyn samt forskellige arrangementer. Der er evt. mulighed at bo i en nyrenoveret tjenestebolig.

Om dig
Vi forventer, at du brænder for samværet med unge, har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole
Osted Efterskole er en bred, almen grundtvig/koldsk efterskole, startet for mere end 100 år siden. Vi lægger vægt på høj faglighed samt en stærk musisk/kreativ og international profil. Den almene dannelse fylder meget på skolen til såvel morgensang som i undervisningen. Højskolesangbogen og Efterskolesangbogen er naturligvis fremme hver dag. Skolen har stor søgning med lange ventelister til de kommende år. Vi har til huse i rummelige og flotte lokaler og har unikke udearealer med egen skov og sø. Osted Efterskole er en del af den kombinerede skole, Osted, med både en friskole og en børnehave tilknyttet, og tilsammen er vi mere end 70 medarbejdere, der hver dag mødes for at lave fantastisk skole.

Osted Efterskole har 130 elever. Skolen ligger i Osted med gode busforbindelser til stationsbyerne Roskilde, Viby Sj. og Lejre.

Du kan læse mere om os på www.ostedefterskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Gaarde Lambach på 2230 3535 eller forstander Per Krøis Kjærsgaard på 2927 2559.

Ansøgninger mrk. ”efterskolelærer” med relevante bilag og udtalelser skal fremsendes elektronisk til job@ofe.dk senest onsdag d. 27. april 2022 kl. 12.00.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.