Verdens bedste job

Efterskolelærer med indsigt og udsyn

En af vores mangeårige lærere har fået et lederjob, barselsvikaren er blevet fastansat, så derfor søger vi pr. 1. februar 2022 en glødende efterskolelærer til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.

Om stillingen
Vores nye lærer skal kunne undervise i ét eller flere af de almindelige skolefag: Fransk, tysk, matematik, idræt, engelsk, naturfag eller fysik.
Har du fransk på dit CV, vil det vægte højt.
Endvidere skal du kunne byde ind i nogle af vores profil- eller udviklingsområder:

  • Projekt 10: Et helt anderledes, prøvefrit 10. skoleår med tværfaglig og projektorienteret undervisning
  • Linjefag/valgfag: Film, musik, kunst, global, gourmet, idræt - teater, dans, forfatter …

Måske har du ideerne og visionerne til at udvikle et helt nyt linjefag i idræt. Måske er du historiefortæller. Måske er du teatermenneske. Måske kan du spille til morgensang på flyglet ligesom flere af dine kollegaer. At du er til livsoplysning og dannelse for unge mennesker er en selvfølge.
Lad os høre fra dig: Hvad brænder du for? Hvad kommer du med og hvorfor?
Vikariatet løber i første omgang frem til og med 30. juni 2022.

Om dig
Vi forventer, at du har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre og brænder for samværet med unge. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket og overskuddet i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole
Osted Efterskole er en bred, almen, grundtvig/koldsk efterskole, hvor Højskolesangbogen, dannelsen, det musiske og kreative samt den høje faglighed fylder dagligdagen med fællesskab, indsigt og udsyn.
Du kan læse mere om stillingerne og skolen på www.ostedefterskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Lambach på 2230 3535 eller forstander Per Krøis Kjærsgaard på 2927 2559. Der er mulighed for tjenestebolig i nyrenoveret lejlighed.

Ansøgningsfrist er fredag den 12. december 2022. Ansøgning med CV og relevante bilag fremsendes til job@ofe.dk. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.