Ledige jobs

Efterskolelærer med indblik og udsyn

Osted Efterskole vokser.
Vi er i en spændende udviklingsproces med mange nye tiltag, og derfor søger vi en efterskolelærer med tiltrædelse 1. august 2019.

Om stillingen

Vores nye lærer skal kunne undervise i ét eller flere af de almindelige skolefag: dansk, matematik, tysk, naturfag, fransk eller fysik. Endvidere skal du kunne byde ind i nogle af vores profil- eller udviklingsområder:

  • Cambridge: Undervisning på engelsk i ”English”, ”German” eller ”Global Perspectives”
  • Projekt 10: Et helt anderledes, prøvefrit 10. skoleår med tværfaglig og projektorienteret undervisning
  • Linjefag/valgfag: Film, musik, kunst, global, gourmet - teater, dans, idræt, forfatter …

Vi oplever meget stor søgning til skolen. Pigerne er dog i overtal, og vi søger derfor en lærer, der kan være med til at udvikle det helt rigtige ”drengefag”, så optaget af drenge på længere sigt kan matche den tidlige indskrivning af piger. Faget skal passe med skolens øvrige faglige profil, - måske har du ideen?

Måske er du vejleder? Måske kan du spille til morgensang på flyglet? Lad os høre fra dig: Hvad brænder du for? Hvad kommer du med og hvorfor?

Om dig

Vi forventer, at du har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre og brænder for samværet med unge. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole

Osted Efterskole er en bred, almen, grundtvig/koldsk efterskole, hvor Højskolesangbogen, dannelsen, det musiske og kreative samt den høje faglighed fylder dagligdagen med fællesskab, indsigt og udsyn.
Du kan læse mere om stillingerne og skolen på www.ostedefterskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Lambach på 2230 3535. Der er mulighed for tjenestebolig.

Ansøgningsfrist er mandag den 29. april 2019. Ansøgning med CV og relevante bilag fremsendes til job@ofe.dk.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.