Ledige jobs

Efterskolelærer med indblik og udsyn

Efter mange år på Osted har en af vores dygtige efterskolelærere ønsket at prøve kræfter med en anden skoleform end efterskolen. Det betyder, at vi skal bruge en ny efterskolelærer pr. 1. august

Om stillingen
Vores kollega skal have undervisningskompetencer i mindst to af fagene:

• Kunst: Kunstlinjen er et af vores fem højt profilerede linjefag.
  • Tysk: 9. og 10. klasse
  • Dansk: 9. eller 10. klasse

Måske er du også ekspert på ski? Måske kan du klatre? Måske kan du spille til morgensang på flyglet? Lad os høre fra dig: Hvad brænder du for? Hvad kommer du med og hvorfor?

Om dig

Vi forventer, at du har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre og brænder for samværet med unge. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole

Osted Efterskole er en bred, almen, grundtvig/koldsk efterskole, hvor Højskolesangbogen, dannelsen, det musiske og kreative samt den høje faglighed fylder dagligdagen med fællesskab, indsigt og udsyn.
Du kan læse mere om skolen her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Lambach på 2230 3535. Der er mulighed for tjenestebolig.

Ansøgning med CV, referencer og relevante bilag sendes til job@ofe.dk. Ansøgningsfrist er fredag den 21. juni 2019 kl 10 (Bemærk kort ansøgningsfrist).

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.