Fællesskab, nærvær og ansvar for hinanden

Dagligdagen 24/7

Morgenmad, morgensang, undervisning, hygge ….. Dagen igennem sker der noget på en efterskole.

Eleverne har ca. 35 lektioners undervisning om ugen. Hertil kommer studietime mandag-torsdag.

Alle elever er delt i grupper, som sammen med lærer udgør en ”familie”. Sådan kalder vi det, for vi vil gerne arbejde for, at fællesskab, nærvær og ansvar for hinanden præger dagligdagen – akkurat som i en familie.

Eleverne er med i køkkenet en uge om året – og man gør hver dag rent sammen med sin familie.

Youtube Video

Weekend

I weekenden har vi mere ro på. Vi sover lidt længere. Der er tid til afslapning, hygge. Tid til at se en film på værelset med vennerne, gå en tur i Netto eller spille spil i dagligstuen.

Weekendlærerne arrangerer altid et spændende program – et tema – for weekendholdet.

Vi opfordrer til, at man bliver på skolen i weekenden – det er superhyggeligt!